Veerboot ticket zoeken

Zoek Serifos Piraeus veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Serifos Piraeus Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Serifos naar Piraeus ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Serifos Piraeus of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Serifos Piraeus Veerboten

Serifos Gids

Serifos ligt aan de Egeïsche Zee, en is de meeste westelijke van de Cycladen. Serifos is uitgegroeid tot een populair vakantieoord voor de Griekse bezoekers. Het eiland heeft een charmante ongerepte kwaliteit, met prachtige uitzichten, traditionele witte geschilderde gebouwen en kleine taverna‘s. De haven ligt in het zuiden van het eiland.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Serifos Piraeus Veerboten