Veerboot ticket zoeken

Zoek Serifos Sifnos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Serifos naar Sifnos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Serifos Sifnos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Serifos Sifnos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Serifos Sifnos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Serifos Sifnos links.

Serifos Sifnos Veerboten

Serifos Gids

Serifos ligt aan de Egeïsche Zee, en is de meeste westelijke van de Cycladen. Serifos is uitgegroeid tot een populair vakantieoord voor de Griekse bezoekers. Het eiland heeft een charmante ongerepte kwaliteit, met prachtige uitzichten, traditionele witte geschilderde gebouwen en kleine taverna‘s. De haven ligt in het zuiden van het eiland.

Sifnos Gids

Sifnos maakt deel uit van de Cycladen in Griekenland. Het eiland is beroemd om zijn aardewerk, en is soms aangeduid als 'het eiland van dichters' en is van oudsher thuisbasis van bekende dichters. De haven ligt aan de westkant van het eiland.

Zoek alternatieven naar Serifos Sifnos Veerboten