Veerboot ticket zoeken

Zoek Sifnos Kimolos veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Sifnos Kimolos Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Sifnos naar Kimolos ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Sifnos Kimolos of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Sifnos Kimolos Veerboten

  • Zante Ferries
    4 Wekelijks Sifnos Kimolos afvaarten (0uur 45m)
  • SeaJets
    4 Wekelijks Sifnos Kimolos afvaarten (1uur 10m)
  • Hellenic Seaways
    1 1 wekelijks Sifnos Kimolos afvaarten (1uur 0m)

Sifnos Gids

Sifnos maakt deel uit van de Cycladen in Griekenland. Het eiland is beroemd om zijn aardewerk, en is soms aangeduid als 'het eiland van dichters' en is van oudsher thuisbasis van bekende dichters. De haven ligt aan de westkant van het eiland.

Kimolos Gids

Kimolos is een bergachtig eiland in het zuidwestelijke puntje van de Cycladen in Griekenland, en een rustige vakantiebestemming. De haven van Kimolos heeft boot verbindingen het hele jaar door naar Pireus in Athene. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar busdiensten en taxi's zijn beschikbaar.

Zoek alternatieven naar Sifnos Kimolos Veerboten