Veerboot ticket zoeken

Zoek St Malo Guernsey veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van St Malo naar Guernsey met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger St Malo Guernsey Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over St Malo Guernsey veerboten, dienstregelingen, St Malo Guernsey tarieven en over hoe u een St Malo St Malo ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de St Malo Guernsey alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Guernsey naar St Malo pagina!

St Malo Guernsey Veerboten

St Malo Gids

St Malo is een havenstad in Bretagne Noord-West Frankrijk, op het Engels Kanaal. De terminal van St Malo beschikt over fundamentele faciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N137 tolweg die de haven verbindt met de rest van Frankrijk. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand.

Guernsey Gids

Guernsey, de één na grootste Kanaaleiland is onderdeel van de zuidelijkste eilanden die deel uitmaken van The British Isles. Hoewel geografisch dichter bij Frankrijk, Guernsey is een deel van het Verenigd Koninkrijk, met een sterke visserij en maritieme geschiedenis. 'St Peter Port ' de hoofdstad van Guersey heeft een mooie haven en een bussling unieke en traditionele stad met prachtige uitzichten. De passagiersterminal gelegen in het hart van de stad is eenvoudig en heeft verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. Taxi 's zijn op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Zoek alternatieven naar St Malo Guernsey Veerboten