Veerboot ticket zoeken

Zoek St Petersburg Tallinn veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare St Petersburg Tallinn Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

St Petersburg Tallinn Veerboten

  • St Peter Line
    2 Wekelijks St Petersburg Tallinn afvaarten (14uur 0m)

St Petersburg Gids

Sint-Petersburg is een stad in Rusland, gelegen aan de rivier de Neva aan de Oostzee. De haven van Sint-Petersburg is de belangrijkste haven van Rusland met vervoersverbinding tussen de oost en west. Sint- Petersburg heeft een rijke geschiedenis en is sindsdien uitgegroeid tot een zeer moderne en vooruitstrevende stad, hoewel soms beschreven als angstaanjagend. De haven van Sint-Petersburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf de stad, met alle voorzieningen op slechts enkele minuten loopafstand.

Tallinn Gids

Tallinn is de hoofdstad en grootste stad van Estland, gelegen aan de noordelijke kust van het land, aan de kust van de Golf van Finland. Tallinn is de oudste hoofdstad van Noord-Europa. De haven van Tallinn is de grootste en meest ontwikkelde haven van de Baltische regio. De haven ligt dicht bij het centrum stad en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar St Petersburg Tallinn Veerboten