Veerboot ticket zoeken

Zoek Syros Andros veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Syros Andros Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Syros naar Andros ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Syros Andros of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Syros Andros Veerboten

  • SeaJets
    2 Wekelijks Syros Andros afvaarten (1uur 50m)
  • Hellenic Seaways
    1 1 wekelijks Syros Andros afvaarten (3uur 0m)

Syros Gids

Syros is een Grieks eiland met traditionele charme gelegen in de Cycladen aan de Egeïsche Zee. De prachtige stranden en architectuur zijn een attractie voor bezoekers die eventueel deze minst bekende eiland willen verkennen. De haven van Syros heeft beperkt passagierfaciliteiten en biedt verbindingen naar andere eilanden in de Cycladen.

Andros Gids

Andros is het meest noordelijke eiland van de Cycladen, en heeft nog steeds de traditionele Griekse charme. Omdat het eiland in slechts 1 uur per boot bereikbaar is vanaf Athene naar de haven van Gavrio, het is uitgegroeid tot een populair toevluchtsoord.

Zoek alternatieven naar Syros Andros Veerboten