Veerboot ticket zoeken

Zoek Syros Donoussa veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Syros Donoussa Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Syros naar Donoussa van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Syros Donoussa prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Syros or Donoussa alternatieven hieronder.

Syros Donoussa Veerboten

  • Blue Star Ferries
    1 1 wekelijks Syros Donoussa afvaarten (3uur 40m)
  • SeaJets
    1 1 wekelijks Syros Donoussa afvaarten (3uur 0m)

Syros Gids

Syros is een Grieks eiland met traditionele charme gelegen in de Cycladen aan de Egeïsche Zee. De prachtige stranden en architectuur zijn een attractie voor bezoekers die eventueel deze minst bekende eiland willen verkennen. De haven van Syros heeft beperkt passagierfaciliteiten en biedt verbindingen naar andere eilanden in de Cycladen.

Donoussa Gids

Donoussa is de meest oostelijke eiland in de Cycladen en de meest en minst bevolkte van de Cycladen. Het eiland heeft een kleine haven met minimale faciliteiten, hoewel het nabijgelegen dorp een paar winkeltjes en restaurants heeft. Vanwege de grootte van dit kleine eiland, er is geen openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Syros Donoussa Veerboten