Veerboot ticket zoeken

Zoek Syros Kos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Syros naar Kos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Syros Kos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Syros Kos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Syros Kos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Syros Kos links.

Syros Kos Veerboten

Syros Gids

Syros is een Grieks eiland met traditionele charme gelegen in de Cycladen aan de Egeïsche Zee. De prachtige stranden en architectuur zijn een attractie voor bezoekers die eventueel deze minst bekende eiland willen verkennen. De haven van Syros heeft beperkt passagierfaciliteiten en biedt verbindingen naar andere eilanden in de Cycladen.

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Syros Kos Veerboten