Veerboot ticket zoeken

Zoek Syros Naxos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Syros Naxos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Syros naar Naxos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Syros Naxos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Syros or Naxos alternatieven hieronder.

Syros Naxos Veerboten

Syros Gids

Syros is een Grieks eiland met traditionele charme gelegen in de Cycladen aan de Egeïsche Zee. De prachtige stranden en architectuur zijn een attractie voor bezoekers die eventueel deze minst bekende eiland willen verkennen. De haven van Syros heeft beperkt passagierfaciliteiten en biedt verbindingen naar andere eilanden in de Cycladen.

Naxos Gids

Naxos is het grootste Griekse eiland van de Cycladen-eilanden aan de Egeïsche Zee. De haven ligt in het noorden van het eiland en is goed bereikbaar over de weg. Naxos ligt dicht bij het centrum van de stad waar alle faciliteiten beschikbaar zijn voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Syros Naxos Veerboten