Veerboot ticket zoeken

Zoek Syros Sikinos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Syros naar Sikinos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Syros Sikinos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Syros Sikinos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Syros Sikinos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Syros Sikinos links.

Syros Sikinos Veerboten

  • SeaJets
    1 1 wekelijks Syros Sikinos afvaarten (4uur 20m)
  • Hellenic Seaways
    1 1 wekelijks Syros Sikinos afvaarten (5uur 35m)

Syros Gids

Syros is een Grieks eiland met traditionele charme gelegen in de Cycladen aan de Egeïsche Zee. De prachtige stranden en architectuur zijn een attractie voor bezoekers die eventueel deze minst bekende eiland willen verkennen. De haven van Syros heeft beperkt passagierfaciliteiten en biedt verbindingen naar andere eilanden in de Cycladen.

Sikinos Gids

Sikinos maakt deel uit van de Cycladen. Het eiland is klein en onaangetast door het toerisme en blijft een rustige en landelijke deel van Griekenland met minder dan 300 inwoners. Sikinos heeft een kleine haven gelegen in het dorpje Alopronia.

Zoek alternatieven naar Syros Sikinos Veerboten