Veerboot ticket zoeken

Zoek Tilos Chalki veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Tilos naar Chalki boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Tilos Chalki Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Tilos Chalki, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Tilos Chalki alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Tilos Chalki Veerboten

Tilos Gids

Tilos is een klein Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden en is gelegen tussen Kos en Rhodos. Tilos is van oudsher een kleine vissershaven met een klein wegennet over het eiland. Het eiland is het best te voet te verkennen. De haven van Tilos is klein met beperkte faciliteiten.

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Zoek alternatieven naar Tilos Chalki Veerboten