Veerboot ticket zoeken

Zoek Travemunde Klaipeda veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Travemunde naar Klaipeda met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Travemunde Klaipeda Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Travemunde Klaipeda ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Travemunde Klaipeda alternatieven hieronder.

Travemunde Klaipeda Veerboten

  • TT Line
    4 Wekelijks Travemunde Klaipeda afvaarten (33uur 35m)

Travemunde Gids

Travemunde is gelegen aan de monding van de rivier de Trave in de wijk Lübeck in Duitsland. De mooie badplaats is de grootste haven van Duitsland, gelegen aan de Oostzee met de oudste vuurtoren van de Baltische kust. De haven ligt in het zuiden van de stad met gemakkelijke direct toegang vanaf de Autobahn.

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Travemunde Klaipeda Veerboten