Veerboot ticket zoeken

Zoek Trelleborg Klaipeda veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Trelleborg naar Klaipeda boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Trelleborg Klaipeda Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Trelleborg Klaipeda, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Trelleborg Klaipeda alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Trelleborg Klaipeda Veerboten

  • TT Line
    5 Wekelijks Trelleborg Klaipeda afvaarten (16uur 30m)

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke stad van Zweden, en is historisch gezien een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan een Zweedse prins in 1257. In de middeleeuwen was het voornamelijk een haring vissershaven maar werd al snel een koopman stad. Trelleborg is tegenwoordig een industriële stad met de industrie geconcentreerd rond de Zeehaven. Trelleborg verwelkomt meer dan een miljoen passagiers jaarlijks, en de terminals hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke terminal kunt verwachten. Er zijn directe spoor-en wegverbindingen van Malmo naar Trelleborg.

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Trelleborg Klaipeda Veerboten