Veerboot ticket zoeken

Zoek Trelleborg Swinoujscie veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Trelleborg naar Swinoujscie met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Trelleborg Swinoujscie Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Trelleborg Swinoujscie overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Trelleborg Swinoujscie overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Trelleborg Swinoujscie links.

Trelleborg Swinoujscie Veerboten

  • TT Line
    7 Wekelijks Trelleborg Swinoujscie afvaarten (6uur 5m)

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke stad van Zweden, en is historisch gezien een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan een Zweedse prins in 1257. In de middeleeuwen was het voornamelijk een haring vissershaven maar werd al snel een koopman stad. Trelleborg is tegenwoordig een industriële stad met de industrie geconcentreerd rond de Zeehaven. Trelleborg verwelkomt meer dan een miljoen passagiers jaarlijks, en de terminals hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke terminal kunt verwachten. Er zijn directe spoor-en wegverbindingen van Malmo naar Trelleborg.

Swinoujscie Gids

Swinoujscie is een havenstad aan de Baltische zee in het noordwesten van Polen. De haven van Swinoujscie is de grootste haven van Polen, met goede verbindingen naar Denemarken en Zweden en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten. De haven heeft verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en is via de Europese E65 dat zich uitstrekt van Zweden tot Griekenland bereikbaar.

Zoek alternatieven naar Trelleborg Swinoujscie Veerboten