Veerboot ticket zoeken

Zoek Tunis Palermo veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Tunis naar Palermo met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Tunis Palermo Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Tunis Palermo ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Tunis Palermo alternatieven hieronder.

Tunis Palermo Veerboten

Tunis Gids

Tunis is de hoofdstad van Tunesië. De stad is gelegen aan de Middellandse kust van Afrika. De stad heeft nog steeds een zeer Franse koloniale gevoel dat nog steeds herkenbaar is in de gerechten met rijke voedsel en Arabische specerijen. De belangrijkste haven en vissershaven is gelegen in het centrum van La Goulette, ongeveer 8 mijl van het centrum van Tunis. U vindt een aantal van de beste visrestaurants rond de haven, maar weinig anders.

Palermo Gids

Palermo is een stad en hoofdstad van de autonome regio Sicilië en de provincie Palermo. De haven van Palermo is de grootste op het eiland Sicilië, met regelmatige veerdiensten naar het vasteland van Italië. De haven heeft zeer beperkte faciliteiten, maar heeft regelmatig sneltreinen en busdiensten. De haven ligt in het hart van de stad, met restaurants en winkels.

Zoek alternatieven naar Tunis Palermo Veerboten