Veerboot ticket zoeken

Zoek Tunis Salerno veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Tunis naar Salerno boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Tunis Salerno Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Tunis Salerno, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Tunis Salerno alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Tunis Salerno Veerboten

Tunis Gids

Tunis is de hoofdstad van Tunesië. De stad is gelegen aan de Middellandse kust van Afrika. De stad heeft nog steeds een zeer Franse koloniale gevoel dat nog steeds herkenbaar is in de gerechten met rijke voedsel en Arabische specerijen. De belangrijkste haven en vissershaven is gelegen in het centrum van La Goulette, ongeveer 8 mijl van het centrum van Tunis. U vindt een aantal van de beste visrestaurants rond de haven, maar weinig anders.

Salerno Gids

Salerno is een stad in het zuidwesten van Italië gelegen aan de Golf van Salerno, aan de Tyrrheense Zee. Salerno is een belangrijkste stad in de buurt van de kust van Amalfi, met de steden Amalfi en Positano. De stad heeft een lange geschiedenis en is vol met bezienswaardigheden en architectuur. De haven van Salerno ligt ten westen van de stad en is gemakkelijk bereikbaar over de weg en het openbaar vervoer. De terminal heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Tunis Salerno Veerboten