Veerboot ticket zoeken

Zoek Turku Tallinn veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Turku Tallinn Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Turku naar Tallinn van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Turku Tallinn prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Turku or Tallinn alternatieven hieronder.

Turku Tallinn Veerboten

Turku Gids

Turku ligt aan de zuidwestkust van Finland en heeft een lange geschiedenis als grootste stad van Finland. De haven van Turku ligt op de zuidelijke punt naast het kasteel en heeft een eigen treinstation. Turku staat bekend om zijn uitstekende openbaar vervoer en je kunt bijna elk deel van het land gemakkelijk met de bus bereiken.

Tallinn Gids

Tallinn is de hoofdstad en grootste stad van Estland, gelegen aan de noordelijke kust van het land, aan de kust van de Golf van Finland. Tallinn is de oudste hoofdstad van Noord-Europa. De haven van Tallinn is de grootste en meest ontwikkelde haven van de Baltische regio. De haven ligt dicht bij het centrum stad en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Turku Tallinn Veerboten