Veerboot ticket zoeken

Zoek Valencia Palma veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Valencia Palma Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Valencia naar Palma van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Valencia Palma prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Valencia or Palma alternatieven hieronder.

Valencia Palma Veerboten

  • Balearia
    13 Wekelijks Valencia Palma afvaarten (7uur 45m)
  • Trasmediterranea
    8 Wekelijks Valencia Palma afvaarten (7uur 40m)

Valencia Gids

Valencia is de hoofdstad van de regio Valencia en de derde grootste stad van Spanje. De haven van Valencia is de grootste van Spanje en een van de grootste aan de Middellandse kust. De stad heeft vele historische gebouwen, waaronder een middeleeuwse kathedraal en prachtige stadspoorten. De haven is goed aangegeven over de weg, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Palma Gids

Palma is de hoofdstad van de autonome gemeenschap van de Balearen in Spanje en is gelegen aan de zuidkust van het eiland aan de baai van Palma. De stad is rijk in de Spaanse geschiedenis en is een belangrijke haven van de Balearen. De stad verwelkomt veel toeristen en cruiseschepen het hele jaar door.

Zoek alternatieven naar Valencia Palma Veerboten