Veerboot ticket zoeken

Zoek Vathi Chios veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Vathi naar Chios boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Vathi Chios Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Vathi Chios, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Vathi Chios alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Vathi Chios Veerboten

Vathi Gids

Vathi ligt op het eiland Samos, aan de noord Egeïsche Zee van Griekenland. Vathi is de hoofdstad en grootste stad van het eiland. De haven van Vathi is een van de twee havens op Samos, gelegen in het oosten van het eiland. Bekend om zijn kristalheldere water en de weelderige groene terrein, het is een populaire toeristische bestemming. De hoofdstad ligt aan de haven, die zich uitstrekt naar een prachtige baai.

Chios Gids

Chios is de vijfde grootste van de Griekse eilanden gelegen in de Egeïsche Zee. Evenals een eigen koopvaardij haven voor het vervoer van lokale producten van en naar het eiland, de haven heeft een passagiersterminal met winkels, restaurants en cafes en openbaar vervoer op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Vathi Chios Veerboten