Veerboot ticket zoeken

Zoek Vathi Limnos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Vathi Limnos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Vathi naar Limnos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Vathi Limnos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Vathi or Limnos alternatieven hieronder.

Vathi Limnos Veerboten

Vathi Gids

Vathi ligt op het eiland Samos, aan de noord Egeïsche Zee van Griekenland. Vathi is de hoofdstad en grootste stad van het eiland. De haven van Vathi is een van de twee havens op Samos, gelegen in het oosten van het eiland. Bekend om zijn kristalheldere water en de weelderige groene terrein, het is een populaire toeristische bestemming. De hoofdstad ligt aan de haven, die zich uitstrekt naar een prachtige baai.

Limnos Gids

Limnos is een Grieks eiland gelegen in de noordelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste en grootste stad van het eiland is Myrina. Faciliteiten in de haven zijn beperkt, maar het centrum met een scala aan voorzieningen voor bezoekers ligt op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Vathi Limnos Veerboten