Veerboot ticket zoeken

Zoek Venetië Ancona veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Venetië Ancona Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Venetië naar Ancona van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Venetië Ancona prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Venetië or Ancona alternatieven hieronder.

Venetië Ancona Veerboten

  • Minoan Lines
    4 Wekelijks Venetië Ancona afvaarten (6uur 0m)

Venetië Gids

Venetië ligt in het noordoosten van Italië, en is bekend voor zijn verschillende eilanden gescheiden door grachten en bruggen. De hele stad is een World Heritage site, bekend om adembenemende schoonheid en architectuur. De drukke haven van Venetië ligt dicht bij alle bezienswaardigheden, en water taxi's en pendelbussen vertrekken vanaf de haven gedurende de dag. Bekend om de St Marks Basilica en Piazza San Marco, het is een populaire toeristische bestemming en grote toeristische site.

Ancona Gids

Ancona ligt aan de oostkust van Italië en is een van de drukste zeehavens van Italië en de Adriatische Zee. De haven van Ancona is zeer populair bij toeristen. Duizenden komen ieder jaar per boot om de sfeer van de stad en de cultuur te verkennen.

Zoek alternatieven naar Venetië Ancona Veerboten