Veerboot ticket zoeken

Zoek Volos Alonissos veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Volos Alonissos Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Volos naar Alonissos ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Volos Alonissos of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Volos Alonissos Veerboten

Volos Gids

Volos is een kusthaven stad in Thessalië, gelegen halverwege op het Griekse vasteland. Volos heeft een sterke maritieme traditie vanwege haar ligging en is beroemd als het thuisland van de oude Griekse held Jason die samen met de Argonauten aan boord het schip ging op zijn zoektocht naar het Gulden Vlies. Volos is een industriële stad met een grote en drukke haven die diverse schepen verwelkomt in de drukke stad.

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat deel uitmaakt van de eilandengroep de Sporaden. Het eiland heeft een eigen haven en een schat van beschermde mariene leven, dat is de reden waarom de eerste Griekse Marine Park in Alonissos opgericht is. Er zijn regelmatige veerdiensten en in de omgeving kunt u onder andere zeilen en vissen.

Zoek alternatieven naar Volos Alonissos Veerboten