Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Wales

Klik voor Kaart

Veerboten naar Wales via Ferries.nl

Boek nu via Ferries.nl, en vertrek vanaf 2 havens richting Wales. Ferries.nl biedt tickets voor Veerboten naar Wales met 2 veerbootmaatschappijen, en een keuze uit 3 bestemming in Wales.

Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Wales Gids

Wales is het meest westelijk deel van het eiland Groot-Brittannië en maakt deel uit van het Verenigd Koninkrijk. Wales wordt begrensd door Engeland in het oosten. Het land heeft een sterke geschiedenis met oude kastelen en forten en heeft een grote rol gespeeld industriële revolutie met hun kolenmijnen. Een van de belangrijkste kalenderdagen in Wales is de herdenking van David, Wales' belangrijkste heilige. Overal op de wereld dragen mensen uit Wales op 1 maart nationale symbolen zoals narcissen of een prei. Bij de parades die door heel het land plaatsvinden, vooral bij de grootste parade in Cardiff, dragen veel mensen traditionele kledij en hangen overal Saint David vlaggen.

Veerboten naar Wales