Veerboot ticket zoeken

Zoek Agios Kirikos Vathi veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Agios Kirikos naar Vathi boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Agios Kirikos Vathi Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Agios Kirikos Vathi, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Agios Kirikos Vathi alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Agios Kirikos Vathi Veerboten

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Vathi Gids

Vathi ligt op het eiland Samos, aan de noord Egeïsche Zee van Griekenland. Vathi is de hoofdstad en grootste stad van het eiland. De haven van Vathi is een van de twee havens op Samos, gelegen in het oosten van het eiland. Bekend om zijn kristalheldere water en de weelderige groene terrein, het is een populaire toeristische bestemming. De hoofdstad ligt aan de haven, die zich uitstrekt naar een prachtige baai.

Zoek alternatieven naar Agios Kirikos Vathi Veerboten