Veerboot ticket zoeken

Zoek Anafi Heraklion veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Anafi naar Heraklion met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Anafi Heraklion Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Anafi Heraklion veerboten, dienstregelingen, Anafi Heraklion tarieven en over hoe u een Anafi Anafi ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Anafi Heraklion alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Heraklion naar Anafi pagina!

Anafi Heraklion Veerboten

  • Anek Lines
    1 1 wekelijks Anafi Heraklion afvaarten (4uur 10m)

Anafi Gids

Anafi behoort tot de Griekse eilandengroep Cycladen en ligt ten oosten van Santorini. Dit prachtige eiland telt ruim 300 inwoners en is zo klein dat je gemakkelijk kunt lopen van de ene kant naar de andere. Anafi is alleen per boot bereikbaar, met regelmatige en betrouwbare veerdiensten van en naar het vasteland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Anafi Heraklion Veerboten