Veerboot ticket zoeken

Zoek Andros Evdilos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Andros naar Evdilos met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Andros Evdilos Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Andros Evdilos ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Andros Evdilos alternatieven hieronder.

Andros Evdilos Veerboten

  • SeaJets
    2 Wekelijks Andros Evdilos afvaarten (5uur 30m)

Andros Gids

Andros is het meest noordelijke eiland van de Cycladen, en heeft nog steeds de traditionele Griekse charme. Omdat het eiland in slechts 1 uur per boot bereikbaar is vanaf Athene naar de haven van Gavrio, het is uitgegroeid tot een populair toevluchtsoord.

Evdilos Gids

Evdilos is een dorp gelegen in het centrale deel van het griekse eiland Ikaria. De rustige en traditionele Griekse dorp heeft een kleine pittoreske haven omringd door traditionele gebouwen en kleine weggetjes. Het dorp is het best te verkennen per auto als je de haven verlaat, met een eigen auto of als voetpassagier. De lokale busdiensten zijn beperkt. De stranden hebben prachtig wit zand en helder blauw water, waardoor het een dorp is met ongerepte natuur.

Zoek alternatieven naar Andros Evdilos Veerboten