Veerboot ticket zoeken

Zoek Belfast Cairnryan veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Belfast naar Cairnryan met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Belfast Cairnryan Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Belfast Cairnryan overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Belfast Cairnryan overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Belfast Cairnryan links.

Belfast Cairnryan Veerboten

  • Stena Line
    5 Dagelijks Belfast Cairnryan afvaarten (2uur 22m)

Belfast Gids

Belfast is de hoofdstad en grootste stad van Noord-Ierland. De stad blijft historisch gezien het centrum voor touw en scheepsbouw. De beroemde RMS Titanic werd gebouwd door de scheepswerf Harland and Wolff in Belfast. Harland and Wolff staat bekend als de grootste en meest productieve scheepswerf ter wereld. Belfast is een belangrijke haven met commerciële en industriële dokken aan de rand van deze prachtige stad.

Cairnryan Gids

Cairnryan is een klein dorpje in Dumfries en Galloway met een belangrijke maritieme geschiedenis, en is gelegen op de oostelijke oever van Loch Ryan. Het dorp heeft twee grote ferry terminals die Schotland verbinden met Noord-Ierland met treinverbindingen naar het centrum van Glasgow.

Zoek alternatieven naar Belfast Cairnryan Veerboten