Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Schotland

Klik voor Kaart

Veerboten naar Schotland via Ferries.nl

Boek nu via Ferries.nl, en vertrek vanaf 6 havens richting Schotland. Ferries.nl biedt tickets voor Veerboten naar Schotland met 4 veerbootmaatschappijen, en een keuze uit 4 bestemming in Schotland.

Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Schotland Gids

Schotland maakt deel uit van het Verenigd Koninkrijk en grenst in het zuiden aan Engeland. Schotland beslaat het noordelijke derde deel van Groot-Brittannië. De munteenheid in Schotland is het Britse pond, hoewel het zijn eigen notities en munten heeft. Bijna alle Schotten spreken Engels, maar er zijn verschillende dialecten die enorm verschillen van Engels. Hoewel Schotland sinds 1707 een deel uitmaakt van Groot-Brittannië, zij heeft haar eigen identiteit bewaard. Schotland kent een turbulente geschiedenis met een fascinerende genealogie, kastelen, pubs, kanoën, boomstamwerpen, golfen en vissen, Haggis, Aberdeen Angus Beef, gerookte zalm en malt whisky.

Veerboten naar Schotland