Veerboot ticket zoeken

Zoek Bergen Stavanger veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Bergen naar Stavanger met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Bergen Stavanger Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Bergen Stavanger prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Bergen Stavanger Veerboten

  • Fjord Line
    7 Wekelijks Bergen Stavanger afvaarten (5uur 30m)

Bergen Gids

Bergen is een stad aan de westkust en de tweede grootste stad van Noorwegen. Bergen heeft een internationale zeehaven, gelegen in het centrum van de stad, is een populaire cruise bestemming en verwelkomt meer dan 300 cruiseschepen per jaar . De stad werd gesticht op een oude Viking nederzetting en heeft een trotse geschiedenis en culturele monumenten.

Stavanger Gids

Stavanger is gelegen op de noordwestkust van Noorwegen aan de Noordzee en is de vierde grootste stad van Noorwegen. De haven is altijd al een grote visserij- centrum geweest en belangrijk voor de economie van de stad. De passagiersterminal vo biedt een goede scala aan faciliteiten, met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Bergen Stavanger Veerboten