Veerboten naar Noorwegen via Ferries.nl

Ferries.nl biedt een breed scala van Veerboten naar Noorwegen aan met verschillende veerbootmaatschappijen - bekend en minder bekend.

Met 27 Veerboten naar Noorwegen, met 6 veerbootmaatschappijen vanaf 13 vertrekhavens, met een keuze uit 12 bestemmingen in Noorwegen, het vinden van een veerboot naar Noorwegen kan niet eenvoudiger!

Hieronder vindt u meer informatie over Veerboten naar Noorwegen. Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Noorwegen Gids

Noorwegen ligt op het westelijk deel van het Scandinavisch Schiereiland en grenst aan Zweden, Finland en Rusland. In het noorden en westen liggen de Noordzee, de Atlantische Oceaan en de Noordelijke IJszee. Bekend om zijn prachtige besneeuwde bergtoppen en enorme watervallen tijdens de zomermaanden, Noorwegen is een prachtige land waar de zon nooit ondergaat. Oslo, de hoofdstad van Noorwegen heeft een aantal fantastische visrestaurants en veel bezienswaardigheden zoals het Vikingschip museum en het opera house.

Veerboten naar Noorwegen