Veerboot ticket zoeken

Zoek Bilbao Portsmouth veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Bilbao naar Portsmouth met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Bilbao Portsmouth Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Bilbao Portsmouth ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Bilbao Portsmouth alternatieven hieronder.

Bilbao Portsmouth Veerboten

Bilbao Gids

Bilbao is een gemeente en stad gelegen in het noorden van Spanje, op slechts 8 mijl ten zuiden van de Golf van Biskaje. De historische haven is een eersteklas commerciële haven en verwelkomt duizenden passagiers en vracht het hele jaar door, waardoor het een van de drukste havens van Spanje is. De stad is de thuisbasis van het beroemde Guggenheim Museum en het tramsysteem is perfect voor het verkennen van de stad. Bilbao heeft een uitgebreide netwerken van snelwegen en verbindingen naar de rest van Spanje.

Portsmouth Gids

Portsmouth is de tweede grootste stad van het graafschap Hampshire gelegen aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is een belangrijke marinehaven en is de thuisbasis van beroemde schepen zoals de Tudor Mary Rose, de vlaggenschip Lord Nelson, en de HMS Victory. De haven heeft uitstekende snelwegnetwerken en treinverbindingen vanuit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Bilbao Portsmouth Veerboten