Veerboot ticket zoeken

Zoek Santander Plymouth veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Santander Plymouth Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Santander naar Plymouth van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Santander Plymouth prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Santander or Plymouth alternatieven hieronder.

Santander Plymouth Veerboten

Santander Gids

De historische havenstad Santander ligt aan de noordkust van Spanje en is de hoofdstad van Cantabrië. De stad is gebouwd rond de haven in het centrum van de stad en is sinds de bezetting van het Romeinse Rijk in gebruik. De haven biedt goede voorzieningen voor passagiers en de toegang tot het uitgebreide wegennet en het openbaar vervoer.

Plymouth Gids

Plymouth is gelegen aan de zuidkust van Devon, Engeland, met een geschiedenis zo ver terug als de Bronstijd. Plymouth is de thuisbasis van de grootste marinebasis van West-Europa. De Britse marine is van Plymouth vertrokken om Spaanje Armada te verslaan. De haven van Plymouth is volledig uitgerust met alle passagiersfaciliteiten en heeft een snelle directe verbinding met Londen met het spoorwegnetwerk van Great Western.

Zoek alternatieven naar Santander Plymouth Veerboten