Veerboot ticket zoeken

Zoek Bilbao Rosslare veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Bilbao naar Rosslare met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Bilbao Rosslare Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Bilbao Rosslare veerboten, dienstregelingen, Bilbao Rosslare tarieven en over hoe u een Bilbao Bilbao ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Bilbao Rosslare alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Rosslare naar Bilbao pagina!

Bilbao Rosslare Veerboten

Bilbao Gids

Bilbao is een gemeente en stad gelegen in het noorden van Spanje, op slechts 8 mijl ten zuiden van de Golf van Biskaje. De historische haven is een eersteklas commerciële haven en verwelkomt duizenden passagiers en vracht het hele jaar door, waardoor het een van de drukste havens van Spanje is. De stad is de thuisbasis van het beroemde Guggenheim Museum en het tramsysteem is perfect voor het verkennen van de stad. Bilbao heeft een uitgebreide netwerken van snelwegen en verbindingen naar de rest van Spanje.

Rosslare Gids

Rosslare is een mooie badplaats gelegen in County Wexford en de thuisbasis van Irelands tweede grootste passagiershaven. De haven en passagiersterminal heeft diverse faciliteiten en diensten met verbindingen per bus en trein, rechtstreeks naar de haven. De belangrijkste snelwegen van Dublin en Kilkenny zijn goed aangegeven in de passagiersterminal.

Zoek alternatieven naar Bilbao Rosslare Veerboten