Veerboot ticket zoeken

Zoek Chalki Piraeus veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Chalki naar Piraeus met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Chalki Piraeus Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Chalki Piraeus veerboten, dienstregelingen, Chalki Piraeus tarieven en over hoe u een Chalki Chalki ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Chalki Piraeus alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Piraeus naar Chalki pagina!

Chalki Piraeus Veerboten

  • Anek Lines
    2 Wekelijks Chalki Piraeus afvaarten (24uur 45m)

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Chalki Piraeus Veerboten