Veerboot ticket zoeken

Zoek Chalki Tilos veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Chalki naar Tilos met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Chalki Tilos Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Chalki Tilos veerboten, dienstregelingen, Chalki Tilos tarieven en over hoe u een Chalki Chalki ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Chalki Tilos alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Tilos naar Chalki pagina!

Chalki Tilos Veerboten

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Tilos Gids

Tilos is een klein Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden en is gelegen tussen Kos en Rhodos. Tilos is van oudsher een kleine vissershaven met een klein wegennet over het eiland. Het eiland is het best te voet te verkennen. De haven van Tilos is klein met beperkte faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Chalki Tilos Veerboten