Veerboot ticket zoeken

Zoek Chania Piraeus veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Chania Piraeus Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Chania naar Piraeus ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Chania Piraeus of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Chania Piraeus Veerboten

Chania Gids

Chania is de tweede grootste stad van Kreta, en ligt langs de noordkust van het eiland. De belangrijkste haven van Chania ligt op ongeveer 6 km afstand van de belangrijkste stad in de buurt van Souda, met regelmatige busdiensten van en naar de belangrijkste stad en de haven. Chania is bekend om zijn oude binnenstad en Venetiaanse haven en is een populaire toeristische attractie in de zomermaanden.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Chania Piraeus Veerboten