Veerboot ticket zoeken

Zoek Heraklion Piraeus veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Heraklion naar Piraeus met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Heraklion Piraeus Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Heraklion Piraeus ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Heraklion Piraeus alternatieven hieronder.

Heraklion Piraeus Veerboten

  • Minoan Lines
    11 Wekelijks Heraklion Piraeus afvaarten (7uur 30m)
  • Anek Lines
    1 1 wekelijks Heraklion Piraeus afvaarten (16uur 40m)
  • Anek Superfast
    7 Wekelijks Heraklion Piraeus afvaarten (8uur 45m)

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Heraklion Piraeus Veerboten