Veerboot ticket zoeken

Zoek Chios Agios Kirikos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Chios naar Agios Kirikos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Chios Agios Kirikos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Chios Agios Kirikos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Chios Agios Kirikos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Chios Agios Kirikos links.

Chios Agios Kirikos Veerboten

Chios Gids

Chios is de vijfde grootste van de Griekse eilanden gelegen in de Egeïsche Zee. Evenals een eigen koopvaardij haven voor het vervoer van lokale producten van en naar het eiland, de haven heeft een passagiersterminal met winkels, restaurants en cafes en openbaar vervoer op loopafstand.

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Zoek alternatieven naar Chios Agios Kirikos Veerboten