Veerboot ticket zoeken

Zoek Chios Evdilos veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Chios naar Evdilos met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Chios Evdilos Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Chios Evdilos veerboten, dienstregelingen, Chios Evdilos tarieven en over hoe u een Chios Chios ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Chios Evdilos alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Evdilos naar Chios pagina!

Chios Evdilos Veerboten

Chios Gids

Chios is de vijfde grootste van de Griekse eilanden gelegen in de Egeïsche Zee. Evenals een eigen koopvaardij haven voor het vervoer van lokale producten van en naar het eiland, de haven heeft een passagiersterminal met winkels, restaurants en cafes en openbaar vervoer op loopafstand.

Evdilos Gids

Evdilos is een dorp gelegen in het centrale deel van het griekse eiland Ikaria. De rustige en traditionele Griekse dorp heeft een kleine pittoreske haven omringd door traditionele gebouwen en kleine weggetjes. Het dorp is het best te verkennen per auto als je de haven verlaat, met een eigen auto of als voetpassagier. De lokale busdiensten zijn beperkt. De stranden hebben prachtig wit zand en helder blauw water, waardoor het een dorp is met ongerepte natuur.

Zoek alternatieven naar Chios Evdilos Veerboten