Veerboot ticket zoeken

Zoek Civitavecchia Cagliari veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Civitavecchia naar Cagliari boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Civitavecchia Cagliari Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Civitavecchia Cagliari, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Civitavecchia Cagliari alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Civitavecchia Cagliari Veerboten

  • Tirrenia
    7 Wekelijks Civitavecchia Cagliari afvaarten (13uur 0m)

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Cagliari Gids

Cagliari is de hoofdstad van Sardinië in Italië. De stad heeft een van de grootste havens van de Middellandse Zee. De historische haven functioneert sind meer dan 2500 jaar als een commerciele haven en bloeide in de Romeinse tijd. De oude stad heeft een lange geschiedenis vol met mooie art nouveau- architectuur en monumenten.

Zoek alternatieven naar Civitavecchia Cagliari Veerboten