Veerboot ticket zoeken

Zoek Civitavecchia Porto Torres veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Civitavecchia naar Porto Torres met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Civitavecchia Porto Torres Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Civitavecchia Porto Torres prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Civitavecchia Porto Torres Veerboten

  • Grimaldi Lines
    3 Wekelijks Civitavecchia Porto Torres afvaarten (7uur 15m)

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Porto Torres Gids

Porto Torres is gelegen aan de kust van noordwest Sardinië. De haven van Porto Torres heeft beperkt passagiersvoorzieningen, vanwege de ligging, alle voorzieningen zijn slechts een korte loopafstand, met toegang tot lokale wegen en het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Civitavecchia Porto Torres Veerboten