Veerboot ticket zoeken

Zoek Corralejo Playa Blanca veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Corralejo naar Playa Blanca met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Corralejo Playa Blanca Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Corralejo Playa Blanca veerboten, dienstregelingen, Corralejo Playa Blanca tarieven en over hoe u een Corralejo Corralejo ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Corralejo Playa Blanca alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Playa Blanca naar Corralejo pagina!

Corralejo Playa Blanca Veerboten

Corralejo Gids

De stad Corralejo is gelegen aan de noordelijke punt van Fuertventura, op de Canarische Eilanden. Van oudsher een vissersdorp, Corralejo is nu een van de grootste vakantieoorden van de Canarische Eilanden. Er zijn twee havens in de stad, evenals een jachthaven met restaurants en cafes, en regelmatige veerdiensten naar Lanzarote. De havens hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder autoverhuur en openbaar vervoer.

Playa Blanca Gids

Playa Blanca is de meest zuidelijke stad van het eiland Lanzarote op de Canarische Eilanden. Letterlijk vertaald als 'witte strand', Playa Blanca is een van de nieuwste resorts van het eiland. Er is een drukke jachthaven en een passagiershaven met regelmatige veerdiensten naar Fuerteventura. Oorspronkelijk een vissersdorp, het dorp biedt tal van restaurants en cafes rond de haven en de jachthaven.

Zoek alternatieven naar Corralejo Playa Blanca Veerboten