Veerboot ticket zoeken

Zoek Cowes Southampton veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Cowes naar Southampton boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Cowes Southampton Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Cowes Southampton, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Cowes Southampton alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Cowes Southampton Veerboten

  • Red Funnel
    67 Wekelijks Cowes Southampton afvaarten (1uur 0m)

Cowes Gids

Cowes is een Engelse stadje op Isle of Wight, die van oudsher bekend staat als een havenstad. De stad is beroemd om zijn zeilen achtergrond en 'Cowes Week', de oudste reguliere regatta ter wereld, die jaarlijks in augustus wordt gehouden. Beide havens in Cowes zijn gemakkelijk te bereiken over de weg. De belangrijkste terminals hebben winkels en parkeervoorzieningen.

Southampton Gids

Southampton is de grootste stad in het graafschap Hampshire, gelegen aan de zuidkust van Engeland. Southampton is een belangrijke havenstad en de dokken zijn altijd de belangrijkste werkgever van de stad geweest. De drukke haven verwelkomt cruiseschepen, alsmede passagiers-en vrachtschepen. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachte, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Cowes Southampton Veerboten