Veerboot ticket zoeken

Zoek Fishbourne Portsmouth veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Fishbourne naar Portsmouth met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Fishbourne Portsmouth Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Fishbourne Portsmouth veerboten, dienstregelingen, Fishbourne Portsmouth tarieven en over hoe u een Fishbourne Fishbourne ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Fishbourne Portsmouth alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Portsmouth naar Fishbourne pagina!

Fishbourne Portsmouth Veerboten

  • Wightlink
    23 Dagelijks Fishbourne Portsmouth afvaarten (0uur 45m)

Fishbourne Gids

Fishbourne is gelegen aan de noordoostelijke kant van het eiland Wight, tussen Cowes en Ryde. De haven van Fishbourne biedt een schat aan faciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Dicht bij de belangrijkste haven terminal is het Royal Victoria Yacht Club. De kleine haven en inhammen zijn geliefd door zeilers.

Portsmouth Gids

Portsmouth is de tweede grootste stad van het graafschap Hampshire gelegen aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is een belangrijke marinehaven en is de thuisbasis van beroemde schepen zoals de Tudor Mary Rose, de vlaggenschip Lord Nelson, en de HMS Victory. De haven heeft uitstekende snelwegnetwerken en treinverbindingen vanuit alle delen van het Verenigd Koninkrijk. De passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Fishbourne Portsmouth Veerboten