Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Eiland van Wight

Klik voor Kaart

Veerboten naar Eiland van Wight via Ferries.nl

Boek nu via Ferries.nl, en vertrek vanaf 4 havens richting Eiland van Wight. Ferries.nl biedt tickets voor Veerboten naar Eiland van Wight met 2 veerbootmaatschappijen, en een keuze uit 4 bestemming in Eiland van Wight.

Op zoek naar de beschikbare mogelijkheden of een offerte? Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Eiland van Wight Gids

Isle of Wight is een provincie en het grootste eiland van Engeland gelegen ongeveer 5 mijl van de kust van Hampshire. Het eiland is door de inwoners aangeduid als ‘Het vasteland'. Koningin Victoria hield zoveel van het eiland dat zij hier haar zomerverblijf, Osborne House liet bouwen, bij East Cowes. De prachtige omgeving had ook zijn magische uitwerking op creatieve types zoals de dichter Tennyson die in Freshwater woonde. Naast de meer traditionele toeristische attracties, heet het Isle of Wight eiland vele mogelijkheden voor wandel- en fietsvakanties. Het Isle of Wight Festival ziet hoe grote veel artisten de magie van het legendarische optreden van Jimi Hendrix in 1970 proberen te doen herleven.

Veerboten naar Eiland van Wight