Veerboot ticket zoeken

Zoek Lymington Yarmouth veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Lymington naar Yarmouth met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Lymington Yarmouth Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Lymington Yarmouth prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Lymington Yarmouth Veerboten

  • Wightlink
    12 Dagelijks Lymington Yarmouth afvaarten (0uur 40m)

Lymington Gids

Lymington is gelegen in het New Forest gebied van Hampshire, op de westelijke oever van de rivier de Lymington. De haven van Lymington is historisch gezien een drukke haven voor zeilboten en werd vaak gebruikt door smokkelaars, maar wordt tegenwoordig gebruikt door Visserschepen en jachten, met diensten naar het Isle of Wight. Er zijn twee jachthavens en een ferryterminal met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Yarmouth Gids

Yarmouth is een stad en haven in het westelijk deel van het eiland Wight. Yarmouth is een van de beste stranden van de Britse resorts, vol met attracties, musea en activiteiten. Yarmouth is voor honderden jaren een belangrijke vissershaven geweest. Yarmouth heeft een grote haven, die goed is verbonden met de lokale wegen en het openbaar vervoer door de hele stad.

Zoek alternatieven naar Lymington Yarmouth Veerboten