Veerboot ticket zoeken

Zoek Fournoi Agios Kirikos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Fournoi naar Agios Kirikos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Fournoi Agios Kirikos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Fournoi Agios Kirikos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Fournoi Agios Kirikos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Fournoi Agios Kirikos links.

Fournoi Agios Kirikos Veerboten

Fournoi Gids

Fournoi is een klein Grieks eiland gelegen in de Noord- Egeïsche regio, en de belangrijkste haven in de regio. De stad Fournoi is zeer traditioneel en ongerept. De meerderheid van de inwoners zijn vissers. De Taverna's serveren de beste vis van alle eilanden tegen zee lage prijzen.

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Zoek alternatieven naar Fournoi Agios Kirikos Veerboten