Veerboot ticket zoeken

Zoek Frederikshavn Goteborg veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Frederikshavn naar Goteborg met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Frederikshavn Goteborg Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Frederikshavn Goteborg veerboten, dienstregelingen, Frederikshavn Goteborg tarieven en over hoe u een Frederikshavn Frederikshavn ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Frederikshavn Goteborg alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Goteborg naar Frederikshavn pagina!

Frederikshavn Goteborg Veerboten

  • Stena Line
    3 Dagelijks Frederikshavn Goteborg afvaarten (3uur 25m)

Frederikshavn Gids

Frederikshavn is gelegen aan de noordoostelijke kust van Denemarken en is vooral bekend om zijn haven en industrie Fishing. De belangrijkste haven is uitgegroeid tot een belangrijk centrum met verbindingen naar Noorwegen en Zweden. De haven terminal heeft goede verbindingen met de belangrijkste Europese snelwegen en spoorwegen netwerken.

Goteborg Gids

Göteborg is de tweede grootste stad van Zweden en is gelegen aan de westkust. De scheepvaart en de handel spelen historisch gezien een belangrijke rol in de economie van de stad en de haven van Gothenburg is sindsdien uitgegroeid tot de grootste haven in Scandinavië. De haven heeft drie passagiers ferry terminals en een cruise terminal, allemaal volledig uitgerust met een scala aan faciliteiten en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Frederikshavn Goteborg Veerboten