Veerboot ticket zoeken

Zoek Goteborg Frederikshavn veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Goteborg naar Frederikshavn met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Goteborg Frederikshavn Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Goteborg Frederikshavn veerboten, dienstregelingen, Goteborg Frederikshavn tarieven en over hoe u een Goteborg Goteborg ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Goteborg Frederikshavn alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Frederikshavn naar Goteborg pagina!

Goteborg Frederikshavn Veerboten

  • Stena Line
    23 Wekelijks Goteborg Frederikshavn afvaarten (3uur 15m)

Goteborg Gids

Göteborg is de tweede grootste stad van Zweden en is gelegen aan de westkust. De scheepvaart en de handel spelen historisch gezien een belangrijke rol in de economie van de stad en de haven van Gothenburg is sindsdien uitgegroeid tot de grootste haven in Scandinavië. De haven heeft drie passagiers ferry terminals en een cruise terminal, allemaal volledig uitgerust met een scala aan faciliteiten en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Frederikshavn Gids

Frederikshavn is gelegen aan de noordoostelijke kust van Denemarken en is vooral bekend om zijn haven en industrie Fishing. De belangrijkste haven is uitgegroeid tot een belangrijk centrum met verbindingen naar Noorwegen en Zweden. De haven terminal heeft goede verbindingen met de belangrijkste Europese snelwegen en spoorwegen netwerken.

Zoek alternatieven naar Goteborg Frederikshavn Veerboten