Veerboot ticket zoeken

Zoek Glossa Agios Konstantinos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Glossa Agios Konstantinos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Glossa naar Agios Konstantinos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Glossa Agios Konstantinos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Glossa or Agios Konstantinos alternatieven hieronder.

Glossa Agios Konstantinos Veerboten

  • Anes Ferries
    5 Wekelijks Glossa Agios Konstantinos afvaarten (4uur 20m)

Glossa Gids

Glossa is gelegen in het noordwestelijke deel van het eiland Skopelos in de Noordelijke Sporaden. De kleine haven van Glossa heeft beperkte faciliteiten bij uitstappen, maar het stadje is vrijwel ongerept en vol leuke taverna's en mooie huizen. De beste manier om de stad te verkennen is te voet, hoewel zeer heuvelachtig.

Agios Konstantinos Gids

Agios Konstantinos is een stad in de Griekse regio Phthiotida. De prachtige stad heeft prachtige stranden met kristalhelder water en prachtige uitzichten, en een drukke haven met regelmatige verbindingen tussen de Sporaden eilanden en het vasteland.

Zoek alternatieven naar Glossa Agios Konstantinos Veerboten